пʼятниця, 3 листопада 2023 р.

День гарбуза

       26 жовтня в різних країнах світу відзначають Свято приємних несподіванок. Pleasant Surprise Day придумали для того, щоб створювати гарний настрій, дарувати подарунки, допомагати людям. Про це повідомляє Медіа агентство АСС з посиланням на DayToday. Свято має неофіційний характер, не є державним, національним або міжнародним. Також достеменно невідома історія виникнення події. Вважається, що свято запропонував хтось із користувачів онлайн-простору, але автор побажав залишитися невідомим. Святкування можна проводити в будь-якому форматі, адже приємні сюрпризи подобаються всім. 


     Школярі  нашої школи, звичайно, теж не могли стояти  осторонь такого свята. І в цей день  діти знайшли гарне застосування цьому осінньому плоду  - багато смачних страв було приготовано із гарбуза, також з цього  помаранчевого овочу вийшли гарні  різноманітні поробки.

Джерело: https://acc.cv.ua/news/storystorynka/tsikavo/svyato-priemnih-nespodivanok-ta-den-garbuza-scho-svyatkuyut-26-zhovtnya-78418. Сайт https://acc.cv.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар