четвер, 26 листопада 2020 р.

Вітаємо переможців!

 Вітаємо переможців ІІ (Обласного) туру конкурсу краєзнавчо-дослідницьких робіт Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна»!

13 листопада  в Запорізькому обласному центрі туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді відбулось суддівство ІІ (Обласного) туру конкурсу краєзнавчо-дослідницьких робіт Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна».

Учні Опорного комунального закладу «Орієнтир» (вихованці гуртка «Географічне краєзнавство» КЗ «Центр туризму» ЗОР ) гідно представили наш заклад і посіли І місце у напрямку «Геологічними стежками України» з роботою на темою: «Дослідження стратиграфічного відслонення мандриківських  верств верхнього еоцену палеогенового періоду в Рибальському кар’єрі».

Для написання роботи були відпрацьовані практичні навички збору геологічних (палеонтологічних) колекцій на досліджуваній території, де можна спостерігати виходи мандриківських верст верхнього еоцену (35-37 млн. років), що залягають на мігматитах дніпровського комплексу мезоархейского віку. Зібрана під час експедиції палеонтологічна колекція, безумовно, стала запорукою успішної участі в Обласному турі конкурсу та поповнила експозицію шкільного Природничого  музею.

Вітаємо авторів робіт та їх керівника – учителя географії Олійника М.О. з вагомими досягненням у краєзнавчій роботі! Бажаємо подальших творчих успіхів та перемоги на Всеукраїнському турі конкурсу, що відбудеться у січні 2021 року в місті Києві!


                                                                               
 
                                                                
  
                                                                












Немає коментарів:

Дописати коментар